Vårt erbjudande

We are Hiring är en rekryteringsbyrå som hittar, sammanför och matchar engagerade människor med roller inom marknad och kommunikation.

Rekrytering

Vi hjälper dig med rekrytering till roller inom marknad och kommunikation. Genom en tydlig kravprofil och en unik förståelse för branschen hittar vi den bästa kandidaten till ditt uppdrag. Söker du efter den där bästa kandidaten? Hör av dig så berättar vi mer.

Konsultuthyrning

Hitta rätt person för ett tidsbegränsat projekt genom konsultuthyrning. Detta ger dig en snabb och kostnadseffektiv rekryteringsprocess. Visst låter det bra? Hör av dig så berättar vi mer.

Kontakta Philip för hjälp med rekrytering och konsultuthyrning på 0735-18 18 87 och philip.lundahl@hiring.se

Varför? Därför.

Två trygga anledningar att samarbeta med oss.

Vi kan kommunikation.

Att vi nischar oss inom marknad och kommunikation är inte av en slump – vi delar nämligen kontor med vårt syster- och kommunikationsbolag We are More. Det betyder att vi sitter bokstavligt talat i branschen och på den nödvändiga kunskapen och kontakterna som behövs för att hitta de bästa kommunikationstalangerna. Det ger oss även en unik förståelse för kandidaten och dess yrkesroll, så att vi kan matcha med det uppdrag som passar den bäst.

Kolla in vårt systerbolag på wearemore.se

Vi kan ragga.

Du kan känna dig trygg när det kommer till våra rekryteringar och konsulter, vi är nämligen rätt kräsna när vi raggar – för att ingen vinner på en mismatch, varken arbetsgivare eller arbetssökande. Därför lägger vi stort fokus på att matcha engagerade människor med lika engagerade arbetsplatser.

Kom förbi!

Kom förbi vårt kontor på Tredje långgatan. Vi bjuder på kaffe och tårta!

Kontakta oss

Här är vi, Sveriges bästa raggare. Tveka inte att höra av dig. Mail eller telefon.